Over ons

Communiceren

Zaakvoerder Matthias Lievens was jaren actief bij de Vlaamse overheid en verdiepte zich in sales en HR. Sinds 2017 legt hij met Talent+ moeiteloos de link tussen verregaande vakkennis en een menselijk HR-beleid. Dit uit zich in transparante communicatie met zowel bedrijven als met sollicitanten. Telefonisch, via e-mail, met videomeetings of een-op-een vergaderingen ter plaatse, … Talent+ communiceert te allen tijde authentiek, snel en secuur.

Elektronicabedrijven, salesteams, marketingafdelingen, … Talent+ bedient een ruime waaier aan profielen, sectoren en bedrijven in Vlaanderen. Geen betere manier om onze blik actueel en scherp te houden.

Groeien

Talent+ is een dynamisch HR-bedrijf met een eigen visie op HR. Wij werken beredeneerd, inclusief, diepgaand en persoonlijk. Door onze klanten en kandidaten blijven we on top of things. Van Gent tot Brugge, van Antwerpen tot Brussel, verdiepen we ons in ambitieuze bedrijven en leren we bij van hun concrete cases. Dit vullen we aan met het volgen van opleidingen, om 100% up-to-date te zijn en te blijven op vlak van HR. Levenslang leren? Absoluut! Wij groeien samen met ondernemers, departementen, teams en individuen.

Investeren

Drie enthousiaste medewerkers werven? Een onboardingsproces uitdenken en opzetten? Ongeacht de grootte van de opdracht, gaan we steevast voor een krachtig effect. Quick wins of langetermijnresultaten die tegemoetkomen aan de beoogde verwachtingen en ze geregeld verrassend overtreffen. We investeren graag in partnerships en een stevig netwerk van experts zodat we elkaar ook in de toekomst kunnen versterken. Talent+ is overigens supporter op de eerste rij van nobele initiatieven en lokale verenigingen. Goed doen, doet ons goed! Of dat nu op de werkvloer is, of daarbuiten.

Onze succesfactor zit ‘m in het investeren in iedere kandidaat- of klantrelatie. Kwaliteit gaat resoluut boven kwantiteit. Met maatwerk leveren we een échte bijdrage aan iemands carrière, een HR-afdeling of een corporate branding.