Recruiting

Werving en selectie van juniors, mediors en seniors

Technische, sales en administratieve profielen gezocht die perfect bij uw bedrijf passen? Een ervaren ingenieur of pas afgestudeerd boekhouder aanwerven?

Het is een pittige uitdaging, maar wij maken er onze specialiteit van. Talent+ is uw tijdelijke of permanente rekruteringspartner voor de invulling van uw gedroomde profiel. Of u op de uitkijk bent naar een junior, medior of senior, wij duiken in uw nichedomein en trappen de zoektocht af met een goed gesprek.

Samen met de zaakvoerder, leidinggevende of HR-verantwoordelijke nemen we ruim de tijd om de verwachtingen te bespreken enerzijds en anderzijds onze werkwijze haarfijn toe te lichten. Wij werken bijvoorbeeld volgens de no cure, no pay methode die u verzekert van een groot en grondig engagement van onze kant. Groen licht? Talent+ schiet uit de startblokken en maakt de werving en selectie van uw nieuwe medewerker(s) vanaf dat moment haar topprioriteit.

Werving en selectie met resultaat? Wij zorgen voor een perfecte match!

Kwalitatieve en persoonlijke rekrutering

Talent+ gaat uitvoerig te werk en mikt op een snelle, juiste invulling van uw openstaande vacature. Wij werven en selecteren met diepgang. Een halve dag meelopen in uw firma, functieprofielen nauwgezet uitschrijven, professionele interviews afnemen, … Check! Onze ondersteuning vangt aan bij uw aanvraag maar gedurende het traject hebben we minstens evenveel aandacht voor de persoonlijke wensen en professionele ambities van de kandidaat als voor de uwe.

We volgen de HR-trends op de voet maar deinzen er niet voor terug om er onze eigen twist aan te geven. Offline rekruteren combineren met online technieken? Evident! Maar het team van Talent+ blijft ver weg van onpersoonlijke communicatie of niet-gescreende kandidaten presenteren.

Talent+ maakt het verschil met een kwalitatieve rekrutering van talenten. Een uitgebreid gesprek over het takenpakket, een online kantoorrondleiding, werkervaringen bevragen en ambities bespreken, … Doel? Geen nieuwe medewerkers, maar nieuwe collega’s voorstellen. Teamleden die uw passie delen. Happy workers die professioneel en persoonlijk connecteren met uw bedrijf.

Wij zorgen voor een perfecte match!