Academy

Online Academy: HR-masterclasses mét interactie

Trends in human resources, hoe rekruteren via LinkedIn, de juiste kandidaten aan boord halen, de geheimen van een goede corporate branding anno 2021, … Het zijn maar enkele van de topics die aan bod komen in onze Academy voor bouw-, transport-, productie-, project-, sales- en administratieprofessionals.

Omdat uw agenda als bedrijfsleider, teamverantwoordelijke of HR-manager goed gevuld is, bieden wij u onze ervaringen, tips en tricks 100% digitaal aan. Leerrijk voor leidinggevenden maar ook voor werkzoekenden die een onuitwisbare eerste indruk willen maken.

Onze HR-webinars worden aangevuld met digitale live seminars waarbij interactie key is. Hét moment om prangende vragen te stellen en de HR-theorie te toetsen aan de HR-praktijk.

Offline Academy: HR-consultancy op maat en op de werkvloer

Inzetten op digitale rekrutering, human resources management of HR-marketing is eenvoudiger met een HR-expert aan uw zijde, letterlijk. Daarom creëerden we een offline Academy waarbij we in uw onderneming hands-on sessies geven rond topics die we vooraf afstemmen. We halen geen standaardlessen uit onze schuif maar stellen een custom traject samen. Vergeet ellelange opleidingsdagen, denk efficiënte HR-trainingen op maat van uw bedrijf, noden en ambities.

Praktijkgerichte HR-webinars volgen? HR-consultancy inschakelen?

Competentietesten

Professioneel assessmentcenter

Kandidaten screenen, persoonlijkheidstypen achterhalen, simulatieoefeningen organiseren, taaltesten? Wij zijn uw vertrouwelijke assessmentpartner. Bij Talent+ bent u aan het juiste adres voor een professioneel assessment. Wij organiseren persoonlijkheidstesten die u inzage geven in sollicitanten en hun fit met uw onderneming. Wij kunnen een test afnemen bij één kandidaat of verschillende geïnteresseerden bevragen en objectief in kaart brengen.

Assessment 2.0: offline testing

Indien gewenst, vullen we het online assessment aan met een stevig offline luik. Talent+ organiseert en simuleert dan een verkoopgesprek, feedbackmoment of klantenmeeting met uw huidige of nieuwe medewerker. U ontvangt de resultaten van het offline assessment, samen met onze bevindingen in een beknopt rapport. Een feitelijke houvast bij het nemen van uw beslissing.

Talenten en to the point oplossingen

Talent+ helpt via assessments individuen of teams om performanter te worden. Een assessment geeft medewerkers namelijk geen label, integendeel het brengt verborgen troeven en talenten aan de oppervlakte. De geïnterviewde ontvangt een onbevooroordeeld, motiverend en praktijkgericht persoonsrapport. Terwijl de uitkomst van onze online bevraging voor de werkgever een overzichtelijke print-out is die de positieve punten in de schijnwerpers zet. U vindt er niet alleen de skills van de werknemer in terug maar ook onze aanbevelingen zoals motiveringstechnieken, teamverschuivingen, … Onze gerichte adviezen zetten u meteen op weg. Al nemen we ook graag de uitvoering ervan voor onze rekening!

Onze competentietesten inschakelen voor uw toekomstige medewerkers?